TOP termékek

Látogató számláló

0
5
2
3
9
1
3

Chicco antipangás mellszívó

Chicco antipangás mellszívó
Chicco antipangás mellszívó
Chicco antipangás mellszívó
Chicco antipangás mellszívó
Chicco antipangás mellszívó

Chicco antipangás mellszívó
 

Chicco antipangás mellszívó - Kevés maradványtej fejéséhez, illetve a tejcsatornák gyors kitisztításához, ellenőrzéséhez kiváló, hogy a bennmaradt tej ne okozhasson gyulladást és tejpangást.

Biztonságos szoptatás a gyors tejáramláshoz és a tej elapadása ellen. Hasznos a maradványtej eltávolítására, amikor a baba nem szívja ki az összes tejet a mellből.

Ütésálló műanyagból készült, tökéletesen illeszkedik a mellhez. A tejet a kis harang alakú tartály gyűjti össze.

20-25 évvel ezelőtt ennek a terméknek az elődje volt szinte az egyetlen mellszívó hazánkban, és ezért kevés, közepes és sok maradványtej fejéséhez is használták nagyon sokan. Gyakorlatilag bármennyi mennyiségű tej lefejhető vele, de közepes és sok tej fejéséhez már kaphatók korszerűbb mellszívók is, melyekhez cumisüveg is jár, és a szívás erőssége állítható.

Aki az Antipangás mellszívót vásárolja meg szülés előtt, majd kiderül, hogy sok lefejhető teje van, ne dobja ki az Antipangás mellszívót, mert a mellek gyors ellenőrzésére (maradt-e benne tej), vagy szoptatás előtt a tej megindítására és útközbeni fejés esetére kiváló.

Ha tejmegindításra használja: erre leginkább akkor lehet szükség, ha nagyon lassan indul el a tej, illetve másik eset a befelé forduló vagy lapos mellbimbó, mert a bimbót is kiemelheti az Antipangás mellszívóval.

Személyi higiénés termék, kinyitás után nincs mód visszatérítésre/termékcserére!

 

Raktáron
4 290 Ft
Adatok
Favi.hu Szállítási idő
2 munkanap
Gyártó
Babastar
Cikkszám
unas_804189
Tömeg
500 g/db